Aniversario AAFIB

Ja fa trenta i cinc anys que un grup de grans persones encapçalades per en Tomàs Morell i en Rafael Sierra es varen reunir i varen constituir la nostra entitat que el proper dia 31 de març de 1989 fou legalitzada i inscrita en el oportú registre.

Per tal motiu, cada cinc anys celebrem un acte de caràcter institucional on reunim les persones que formen el mon ferroviari: Autoritats, Empreses i Amics de Ferrocarril.

Enguany, ho pensem celebrar el dissabte, vint i set d’abril al migdia amb un dinar al Moli d’Es Compte, a Palma, on hi estan convidades totes les persones que formen el món del ferrocarril a Mallorca.

Al final del mateix es faran diverses intervencions i s’entregaran els tres diplomes d’honor de la nostra entitat, a don Gabriel Solà, a títol pòstum, a don Pep Alemany Barceló i a don Juan José Méndez, per la seva llarga trajectòria com amics del ferrocarril.

Als assistents se’ls entregaran diversos obsequis de tipus ferroviari.

Os demanem que confirmeu el vostre interès en assistir.

Ya hace treinta y cinco años que un grupo de grandes personas encabezadas por Tomàs Morell y Rafael Sierra se reunieron y constituyeron AAFIB . Legalizada el 31 de marzo de 1989 e inscrita en el oportuno registro.

Por este motivo, cada cinco años celebramos un acto de carácter institucional donde reunimos a las personas que forman el mundo ferroviario: Autoridades, Empresas y Amigos de Ferrocarril.

Este año, lo pensamos celebrar el sábado, veinte y siete de abril al mediodía con una comida en el Moli d’Es Compte, en Palma, donde están invitadas todas las personas que forman el mundo del ferrocarril en Mallorca.

Al final del mismo se harán varias intervenciones y se entregarán los tres diplomas de honor de nuestra entidad, a Don Gabriel Solà, a título póstumo, a Don Pep Alemany Barceló y a Don Juan José Méndez, por su larga trayectoria como amigos del ferrocarril.

A los asistentes se les entregarán varios obsequios de tipo ferroviario.

Le pedimos que confirme su interés en asistir.